Gå til hovedindhold

Når dit barn starter i skole

I året op til skolestart i 0. klasse har vi løbende arrangementer for de kommende skolestartere og deres forældre, så de er trygge ved overgangen fra børnehave til skole.

• Læs op

Informationsmøde for forældre til kommende skolestartere

Tirsdag d. 24. oktober 2023 kl. 17.00-18.00 afholdt vi informationsmøde for forældre til kommende skolestartere.

Indskrivningsarrangement

Tirsdag d. 21. november 2023 afholdt vi indskrivningsarrangement, hvor skolestarterne kunne prøve undervisnings- og SFO-aktiviteter, og forældrene kunne få hjælp til den digitale indskrivning.

Kommende arrangementer

I foråret inviterer vi skolestarterne til at komme på besøg i skoletiden med deres børnehaver, så de kan få en smagsprøve på, hvad det vil sige at gå i skole.

I maj-juni inviterer vi både skolestartere og deres forældre til et goddag-møde, hvor man får lejlighed til at hilse på sine kommende klassekammerater og børnehaveklasseleder. Eleverne laver en aktivitet med børnehaveklasselederen, mens forældrene får informationer om skolestart af indskolingsleder og skoleleder.