SFO på Sødalskolen har et personale, som er idrætscertificerede. Det betyder, at vi har en opmærksomhed på at sætte fokus på kropslig dannelse og på at udvikle børnenes fysiske færdigheder, kropsbevidsthed og bevægelsesglæde med det formål at skabe øget trivsel, stærke fællesskaber og sunde vaner.

For hver fjerde uge sender vi en aktivitetsplan ud til forældre. Her kan I se, hvilke muligheder jeres børn har at vælge mellem i skolefritidsdelen for den kommende periode.

Der er fast mad over bål en gang om ugen. Der er blandt andet et stillerum med plads til at sænke tempo og lydniveauet, yoga, et KREA-rum samt brug af vores gymnastiksal.

Vi støtter op om, at børnene mødes til sociale arrangementer. Det medfører at vi gerne stiller lokaler til rådighed, når der skal afholdes børnefødselsdage. I skal selv være med og sørge for alt det hele. Hvis I har et ønske om det, kan en pædagog deltage som den kendte voksne.

Mandag - tirsdag: kl. 6:30 - 8:00 og 13:10 - 17:00
Onsdag - torsdag: kl. 6:30 - 8:00 og 13:10 - 17:00
Fredag: kl. 6:30 - 8:00 og 13:10 - 16:30

I skoleferier og på skolefridage:

Mandag - torsdag kl. 6:30 - 17:00
Fredag kl. 6:30 - 16:30

Sådan får du plads i SFO

Alle børn fra 0. til og med 3. klasse er garanteret en plads i SFO. Du skal bruge Digital Pladsanvisning til at få en plads.

Skriv dit barn op her eller læs mere på aarhus.dk.